Wat wordt er gezegd en geschreven

Feedback op ons platform

Innovatief en overzichtelijk

Tot voor kort bestond ons VBS uit een verzameling Word-, Excel- en PDF-documenten. Dat was een systeem met een hele hoge onderhoudsfactor. Het kostte erg veel tijd om het systeem bij te houden en alle verplichte controleformulieren vast te leggen. DG-360 bood een unieke en innovatieve oplossing om ons hele VBS te controleren en te borgen.

Stefan Plaisier

Financieel directeur NBK

Mooi voorbeeld van digitalisering in de logistiek

DG-360 is een mooi concept en een mooi voorbeeld van digitalisering. Dit levert bedrijven een schat aan data op, waarvan ze flink kunnen profiteren. Wij zij ook zeer benieuwd naar het concept 'compliance as a service', Dat is echt iets nieuws in de markt.

Logistiek.nl

Website en tijdschrift voor logistieke professionals

De prijs? Die bepaal je zelf!

``360 Holding met voorop DG-360 werkt op basis van vertrouwen! Nog nooit eerder heb ik deze manier van prijsbepaling voorbij zien komen``, aldus Marjon Kruize gedurende het interview dat ze voor het FD afneemt met Christian Ackermans van 360 Holding. Ackermans: ``tja, als wij ons werk goed gedaan hebben komt de klant altijd met een schappelijke prijs over de brug!

Marjon Kruize

Editor FD/Contentway

Taking our software to the next level

DG-360 helpt haar klanten met de volledige digitalisering van hun veiligheidsbeheersysteem en hun SEVESO III compliance. Chris en zijn team tillen software naar een heel nieuw niveau -- een kant-en-klare oplossing die bedrijven de tools geeft om direct actief met veiligheid om te gaan.

Jonathan Stolk

Oprichter Capptions