noordkaap challenge logo dg-360 logo

Wat is de Noordkaap Challenge??

De Noordkaap Challenge is een autotocht van 7000 kilometer naar het noordelijkste puntje van Europa. We rijden deze tocht (samen met nog 30 andere equipes) voor het goede doel. Ons goede doel is Goodwill, een organisatie die zich inzet voor ontspanning en emotieverwerking bij kinderen met een beperking en mensen met dementie.

Sinds 2004 organiseert de organisatie achter de Noordkaap challenge we de beste roadtrips naar de mooiste plekken op deze wereld. In 2011 hebben ze de eerste Noordkaap Challenge afgetikt. Een bizar mooie roadtrip naar het meest noordelijke puntje van Europa, met onderweg highlights zoals het magische noorderlicht, de Noordkaap Globe, husky honden rides, de Kerstman en meer!”
Onderweg tikken wij als team, opdrachten af, waarmee we geld ophalen voor het goede doel. Dit alles in december, vlak vóór de kerstdagen. De Noordkaap Challenge duurt 13 dagen. Op 20 december zijn we weer thuis bij onze geliefden!

Wij gaan dus rijden voor de organisatie Goodwill, waarvan Gerda Havertong ambassadeur is. Deze mooie organisatie levert een bijdrage aan ontspanning en emotieverwerking bij kinderen met een beperking en mensen met dementie. Zij geven een beetje kleur aan de zorg, in deze voor hulpmedewerkers en mantelzorgers, vaak zware tijden. doen dit al meer dan 25 jaar!

We gaan hiervoor rijden als team 121: TRAILHUNTERS in een Jeep grand Cherokee uit 2005. In de auto ligt een 5.7 liter V8 Hemi. De auto is uitgerust met flood lights voor en achter en een lier vóór.

Er is 28 oktober de eerste Meet en Greet geweest met alle deelnemers. We hebben nu de officiële Noordkaap stickers op de auto zitten en zijn gebriefd over de precieze route.

Daarnaast hebben we al een aantal, toffe leden van andere teams ontmoet.

Dat was voor ons ook het startschot om te beginnen met onze sponsor-campagne.

De bedoeling is om onze auto helemaal vol te krijgen met stickers van bedrijven (en particulieren).Wij gaan al onze klanten vragen een bijdrage te storten via de website van de Noordkaap Challenge. Voor ieder storting van €250 krijgt de klant hun logo op A3 formaat op de auto, voor iedere storing van €150 of meer één op A4 formaat.

DG-360 en ASF betalen in samenwerking met een sponsoring van de kosten van de stickers en de plaatsing van de stickers op de auto.

Stort dus gul! Bij de 2 grootste donateurs komen Frans en ik langs met de Jeep om een rondje te komen rijden en desgewenst wat fratsen uit te halen. STEUN ONS!

Wij hebben ons streefbedrag ruimschoots behaald! Wij danken onze sponsors voor hun gulle bijdrage aan organisatie Goodwill.

Natuurlijk gaan we door voor een nog hoger bedrag! STEUN ONS!

Bedankt:

Gemma, Maaike, Mees en Melle

Intercession afbouw projecten

Buro de Graaf

Jonkers Spuitwerken

Craft Flex Jobs

Toon Els

CYBUL

Michel

SIG Afbouwspecialist / Anja Koelemeijer

GBV-WECO Vuurwerk B.V.

Capptions

Voskamp Bouw en Industrie B.V.

Kiers Flowers

Andi Strik

Jaco, Emma & Kyle

B+M Baustoff+Metall B.V.

Dutchcowboys

Industry 360 BV

Chris

Geoff

Alliance 4

SINIAT

Via Linkedin en onze website DG-360 houden we je op de hoogte van onze strapatsen voorafgaand en tijdens de Challenge.

cartoon version smiling chris left frans right thumbs up with sunglasses
Team 121: TRAILHUNTERS

Track & Trace ons!

Belangrijk en praktisch bij calamiteiten onderweg én om zichtbaar te zijn.

Op deze manier zijn wij zichtbaar voor het thuisfront, de organisatie en voor onze sponsors tijdens de challenge. Wij werken we samen met NKC Track & Trace. Ons team is gekoppeld aan een unieke tracker. Op de startdag gaat er een kaart live van alle teams op de website www.noordkaapchallenge.com en via onze eigen website.

Op deze kaart is onze auto terug te vinden met extra data zoals snelheid, afstand en temperatuur. Dat laatste op basis van meteo data in de buurt van onze positie. Iedere 5 minuten wordt de positie van de auto bepaald en getoond op de kaart. De data wordt verstuurd via het mobiele netwerk.

Als we even buiten bereik zijn (en dat gaat geheid gebeuren!) wordt de data gebufferd en doorgezet zodra we weer in de buurt van een zendmast zijn.

 

nl_NLNederlands